OM STIGLUND

Catti Stiglund designar spännande och välskräddade festkläder för modemedvetna kvinnor som uppskattar kvalitet. Materialen som används är exklusiva och noga utvalda, som t ex siden, organza, dupion, handbroderad sidenchiffong och paljett-broderier.

För att uppnå ett perfekt resultat läggs stor vikt vid design, tillskärning och mönsterkonstruktion, som utvecklas  med stor experimentlusta i den lilla ateljén i Malmö. Där omvandlas idéerna till att fungera i verkligheten på en modern kvinnas kropp. Plaggen ger en inre känsla av välbefinnande som syns när man bär dem.

Det är just materialet som inspirerar och lockar fram designen som ofta är påfallande enkel och raffinerad. Kläderna ska vara sensuella och ge en känsla av glamour och lyx utan att ge avkall på komfort.

Den stora omsorgen och fascinationen för materialet gör att kläderna ofta tillverkas i mindre upplagor. Plagget blir unikt. Det skall kännas som om det är gjort just för dig. Ett favoritplagg att bära år efter år. När man är på fest ska man ju trivas! Oavsett om det är på kändispartyn eller skolavslutningar och familjehögtider.

OM STIGLUND

STIGLUND COUTURE

Söker du en klänning som är något utöver det vanliga? Drömmer du om en speciell brud- eller festklänning?


Beskriv din dröm för mig, så förverkligar jag den. Din klänning sys upp efter dina mått och dina önskemål.


Catti


PS. Ring och boka tid för konsultation:

040 660 73 74


STIGLUND AB    ALTONAGATAN 5    SE-211 38 MALMÖ    +46 40 660 73 74    INFO@STIGLUND.SE